Ik denk niet dat KRC Genk een betere keuze had kunnen maken

"Ik denk niet dat KRC Genk een betere keuze had kunnen maken"

23 juni - 12:44
0

KRC Genk begint aan het seizoen met Wouter Vrancken als coach. Een uitstekende keuze, vindt Johan Boskamp. Hij kan KRC Genk terug naar succes leiden. 

"Ik denk niet dat ze een betere keuze hadden kunnen maken", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Ik ben een paar keer naar zijn trainingen gaan kijken in Mechelen. Dat stond me wel aan. Geen gelul. Wouter bepaalt wat er gebeurt en hoe ze moeten voetballen. Bij Genk gaat hij nog wat hoger moeten spelen, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het fantastisch gaat doen."

Vrancken gaat het in ieder geval beter doen dan voorganger Bernd Storck. "Jeezes man, niet te geloven. Als je naar zijn profiel kijkt, dan heeft hij alleen maar succes gekend met verdedigende ploegen. Met Cercle en Moeskroen heeft hij het fantastisch gedaan door ze erin te houden. Met Eupen zal hem dat ook wel lukken, omdat hij er zijn geliefkoosd spel kan spelen. Maar hij was geen trainer voor een club als Genk", besluit Boskamp.

Vrancken krijgt in ieder geval meteen een grote test. Op Speeldag 1 speelt KRC Genk op het veld van landskampioen Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie