Beerschot mag Doku bedanken voor ex-speler van Anderlecht

Beerschot mag Doku bedanken voor ex-speler van Anderlecht

23 June - 11:16
1

Beerschot heeft een opvallende transfer gedaan. Mardochée Nzita (22) komt over van Pescara voor ongeveer 100.000 euro. Nzita speelde op een blauwe maandag nog in de jeugd bij Anderlecht. 

Nzita speelde drie jaar in Italië, maar is blij om terug te keren. "Lommel, Virton en enkele Italiaanse clubs wilden me ook graag, maar ik heb resoluut voor Beerschot gekozen", aldus Nzita bij Gazet Van Antwerpen"Mijn maatje Jérémy Doku sprak lyrisch over deze club. Beerschot zit duidelijk nog in zijn hart. Ik hoor Doku bijna dagelijks en hij zei me dat Beerschot op dit moment een perfecte stap is voor mij."

Nzita heeft nog altijd hoge ambities. "Sommige van mijn ploegmaats bij Anderlecht braken intussen al internationaal door, Doku en Verschaeren scoorden zelfs al voor de nationale ploeg. Ik ben dan niet jaloers, maar vooral trots op die mannen. Of ik daar nog van droom? Natuurlijk. Elk parcours is anders, ik schrijf mijn eigen verhaal. De droom om ooit voor de nationale ploeg te spelen heb ik nog niet opgeborgen."

Beerschot is nu al erg actief op de transfermarkt. Met Ibrahim Alhassan werd donderdagochtend weer een nieuwe transfer aangekondigd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie