Van Bommel (Antwerp) moet kampioen worden, zo simpel is het

"Van Bommel (Antwerp) moet kampioen worden, zo simpel is het"

23 juni - 11:00
32

Mark van Bommel moet de trein van Antwerp op de sporen krijgen. Volgens Johan Boskamp is dat een uitstekende keuze. Van Bommel heeft al indruk gemaakt op hem. 

"Mark is bezeten door voetbal", benadrukt Boskamp bij Het Belang Van Limburg"Ik zie hem als een aanwinst voor het Belgische voetbal. En niet onbelangrijk bij een club als Antwerp: hij staat sterk in zijn schoenen. Als de vedetten niet renderen, dan spelen ze niet. Onder Priske mocht Nainggolan een week lang niet geslapen hebben, dan speelde hij nog. Die gozer mocht doen wat ie wou. Bij Van Bommel zal het niet waar zijn."

De verwachtingen liggen wel erg hoog voor de Nederlander. "Hij moet kampioen worden. Zo simpel is het. Een voorzitter die zijn nieuwe spits een salaris van 2,5 miljoen netto uitbetaalt (Vincent Janssen, red.), is met niets minder tevreden dan de titel. Zeker als ze nu ook nog eens Toby (Alderweireld, red.) en Driesie (Mertens, red.) gaan halen. Dan moet het dit seizoen al meteen gebeuren, want die gasten worden er ook niet jonger op."

Vorig seizoen eindigde Antwerp onder Priske nog op een vierde plaats in de Jupiler Pro League. De ambities van voorzitter Paul Gheysens liggen duidelijk een pak hoger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie