Ajax contacteerde Schreuder tijdens titelstrijd Club Brugge: 'Huntelaar appte me'

Ajax contacteerde Schreuder tijdens titelstrijd Club Brugge: 'Huntelaar appte me'

22 June - 22:45
1

Klaas-Jan Huntelaar stond aan de basis van de aanstelling van Alfred Schreuder bij Ajax. De oud-voetballer, die tegenwoordig samen met Gerry Hamstra het technische beleid bepaalt in Amsterdam, stuurde een WhatsAppje naar Schreuder, die nog onder contract stond bij Club Brugge.

Schreuder is deze week begonnen aan zijn avontuur bij Ajax en gaf ook zijn eerste interview aan het clubkanaal van Ajax. "Klaas-Jan appte mij of ik tijd had om even kort te praten. Gelijk doen, dacht ik", vertelt Schreuder aan Ajax TV.

Schreuder was echter nog geen half jaar in dienst van Club Brugge en zat met Blauw-Zwart nog in volle titelstrijd. Toch kon hij Ajax niet laten liggen. "Ik ben niet iemand die zijn carrière plant ofzo. Als je van FC Barcelona naar Club Brugge gaat en het gaat daar goed, waarna Ajax komt, denk je: wow, dat zou heel mooi zijn."

Of Schreuder het snapt dat Ajax bij hem is uitgekomen? "Ze wilden de lijn van Erik ten Hag doortrekken, dus in die zin snap ik het. Ik was ook zelfstandig hoofdtrainer. Het is prachtig om terug te keren, een mooie kans."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie