Van Bommel ontkent: 'Van Gaal heeft met zijn komst niets te maken'

Van Bommel ontkent: 'Van Gaal heeft met zijn komst niets te maken'

22 June - 22:16
0

Louis van Gaal heeft geen aandeel gehad in de overstap van Vincent Janssen naar Royal Antwerp FC. Dat stelt Mark van Bommel. De Nederlandse spits stond al langer op de radar bij de trainer en technisch directeur Marc Overmars.

Van Gaal verraste vriend en vijand door Janssen, toen nog spits van CF Monterrey, bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal te halen. Antwerp had hem toen al zo goed als binnen, benadrukt Van Bommel. "Dus hij (Van Gaal, red.) heeft met zijn komst niets te maken", citeert het Algemeen Dagblad hem.

Van Bommel heeft hoge verwachtingen van Janssen. "Het erg meelevende Antwerp-publiek zal Vincent snel in de armen sluiten. Vincent geeft nooit op en werkt hard. Als hij ook nog gaat scoren, dan is het de perfecte match."

Na de laatste Nations League-wedstrijd, thuis tegen Wales (3-2) werd Van Gaal gevraagd of hij een aandeel had in de Antwerp-transfer van Janssen, die een dag later medisch werd gekeurd in ons land. "Misschien is Overmars op zijn naam gekomen omdat wij hem hebben uitgenodigd, dat weet ik niet", zei de bondscoach toen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie