Mazzu zal dingen veranderen bij Anderlecht, maar: Lijn van Kompany verderzetten

Mazzu zal dingen veranderen bij Anderlecht, maar: "Lijn van Kompany verderzetten"

22 juni - 22:00
8

Met Felice Mazzu heeft RSC Anderlecht een nieuwe coach in huis gehaald. Een coach die voor veranderingen zal zorgen, maar de lijn van Vincent Kompany wil voorzetten.

In een interview met Mauve TV onthult de nieuwe trainer van Anderlecht dat er veranderingen gaan gebeuren. Maar dat hij vooral aanvallend voetbal wil brengen. "Alles zal afhangen van de spelers, maar ook van de cultuur van de club. Iedereen weet dat de clubcultuur hier is om aanvallend voetbal te brengen, met veel balbezit. Dat is natuurlijk belangrijk", klinkt het.

Daarmee wil hij Kompany achterna gaan, die datzelfde probeerde te brengen bij de Brusselaars. "Ik zal de lijn van Vincent Kompany verderzetten", geeft Mazzu aan. "Maar met mijn eigen ideeën en mijn eigen filosofie. Het doel is natuurlijk om mooi voetbal te spelen en aanvallend voetbal te tonen", aldus de trainer.

Helemaal hetzelfde zal het echter niet zijn. "We gaan een ander systeem spelen", bevestigt Mazzu. "Ik wil nog niet alles verklappen, want daar is het nog te vroeg voor, maar er zullen dingen veranderen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie