KRC Genk zet Diawara niet in A-kern na transfer van broertje richting Club Brugge

KRC Genk zet Diawara niet in A-kern na transfer van broertje richting Club Brugge

22 juni - 21:14
72

KRC Genk heeft voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen flink wat talenten naar de A-kern gepromoveerd. Verrassend, geen Sekou Diawara. Het jonge talent werd daar nochtans verwacht, maar kreeg om een opvallende reden toch geen promotie.

Genk zag eerder deze week namelijk het jonge talent Mamady Diawara, broer van Sekou, richting Club Brugge trekken. Sekou deelde daarop trots beelden van zijn broertje in het shirt van Club Brugge, maar daar was men bij Genk niet al te tevreden mee.

Diawara werd dan ook gestraft en kreeg geen plekje in de A-kern. "Niet de transfer op zich nemen we hem kwalijk", zegt Dimi de Condé bij Het Belang van Limburg. "Wel zijn reactie", klinkt het. Dat Diawara die beelden deelde, werd hem niet in dank afgenomen door Genk. "We zien Sekou op sociale media overal poseren aan de zijde van zijn broertje, die een shirt van Club Brugge showt. Dat is voor ons een brug te ver", aldus De Condé.

De Condé sluit daarop niet uit dat Diawara toch nog naar de A-kern werd gepromoveerd, maar de achttienjarige aanvaller zal zich dan wel op training moeten bewijzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie