Zulte Waregem klopt Harelbeke met 0-3, jongeling scoort twee doelpunten

22-06-2022 20:19
1

SV Zulte Waregem heeft woensdag een oefenwedstrijd afgwerkt tegen Harelbeke, een tweede nationaler. Essevee won de wedstrijd met 0-3.

Bij Zulte Waregem was er geen spoor van Charly Musonda, hij trainde de laatste dagen niet meer mee. Wel aan de aftrap stonden onder andere Bostyn, Hubert Sangaré en Sylla. En die laatste eiste een hoofdrol op in deze wedstrijd. Hij bracht zijn ploeg na nog geen kwartier spelen al 0-1 voor.

In de tweede helft ging Sylla verder op zijn elan en prikte hij er nog twee tegen de netten. De eerste werd weliswaar nog afgekeurd, maar zijn tweede telde wel. Coach Mbaye Leye liet dan onder andere testspeler Tambedou minuten maken. Maar op de 0-3 was het wachten tot minuut 85. Het doelpunt kwam op naam van Hallaert.