'De Gea blijft eerste keuze, Ten Hag gaat op zoek naar tweede doelman bij Man utd'

'De Gea blijft eerste keuze, Ten Hag gaat op zoek naar tweede doelman bij Man utd'

22-06-2022 18:32 Laatste update: 18:34
0

Doordat Dean Henderson onderweg is naar de uitgang bij Manchester United, zijn Erik ten Hag en consorten bezig met het aantrekken van een nieuwe keeper. Volgens tranfserexpert Fabrizio Romano voert United-gesprekken over Watford-doelman Daniel Bachmann.

Henderson staat officieel nog onder contract in Manchester, maar de kans is levensgroot dat hij volgend seizoen geen onderdeel meer is van de selectie van Ten Hag. Hij is namelijk hard op weg naar Nottingham Forest. Bachmann is één van de vervangers die United op de korrel heeft. De Oostenrijker stond vorig seizoen bij ongeveer één derde van Watford-duels onder de lat en zou eigenlijk de concurrent van Maduka Okoye worden.

Man United wil daar echter een stokje voor steken: The Red Devils praten met de Premier League-degradant over een deal. Watford wil de dertienvoudig international alleen verkopen, het is niet duidelijk op wat voor soort deal United inzet.

In Manchester wordt Bachmann de tweede of derde doelman: hij zal de concurrentiestrijd met routinier Tom Heaton aan moeten gaan. Het staat in ieder geval buiten kijf dat David de Gea de eerste keus van Ten Hag wordt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie