‘Club Brugge heeft beet, Afobe tekent tweejarig contract'

‘Club Brugge heeft beet, Afobe tekent tweejarig contract'

22 juni - 15:27 Laatste update: 22 juni - 15:27
25

Volgens journalist Alex Crook heeft Club Brugge Benik Afobe binnen. De aanvaller van Stoke City wijst enkele Championship-clubs af en kiest naar verluidt voor Blauw-Zwart.

De 29-jarige Congolese aanvaller ligt onder contract bij Stoke City en afgelopen seizoen scoorde hij twaalf keer in 38 competitiewedstrijden tijdens een uitleenbeurt aan Millwall. Na het vertrek van Dost en Adamyan was Blauw-Zwart nog op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Afobe mocht met Club Brugge onderhandelen van Stoke en ook verschillende Championship-clubs staan in de rij. Blauw-Zwart zal geen hoge transfersom moeten betalen want de aanvaller heeft nog maar één jaar op zijn contract staan.

Update: Volgens journalist Adam Leventhal van The Athletic is Benik Afobe akkoord met Club Brugge. Niets lijkt een transfer nog in de weg te staan en de medische tests zullen snel volgen.

Update: De deal met Afobe is nu helemaal rond. De spits is geslaagd voor zijn medische testen en zet zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Club Brugge, meldt The Athletic. Blauw-Zwart zal de spits binnenkort voorstellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie