'Haller vertrekt: Ajax en Dortmund mondeling akkoord over miljoenentransfer'

'Haller vertrekt: Ajax en Dortmund mondeling akkoord over miljoenentransfer'

22-06-2022 10:10
0

Niets staat de overstap van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund nog in de weg, melden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Ajax en de Duitse nummer twee zijn mondeling akkoord over de transfersom.

Haller (27) meldt zich donderdag in Dortmund voor de medische keuring. Na het mondelinge akkoord tussen de clubs moeten de afspraken alleen nog op papier worden gezet. Bij de nummer twee van Duitsland ligt een vierjarig contract klaar voor de spits.

Ajax is volgens De Telegraaf en het Algemeen Dagblad akkoord gegaan met een bod van 31 miljoen euro en vier miljoen aan gegarandeerde bonussen. Dortmund bood eerder 33 miljoen euro. Haller maakte anderhalf jaar geleden voor 22,5 miljoen - een Amsterdams record - de overstap van West Ham United naar Ajax.

In Amsterdam groeide Haller al snel uit tot een gevreesde spits. Vooral in de Champions League maakte de Ivoriaan grote sier. Met elf rozen stond Haller er lange tijd aan de leiding van de topschuttersstand, al moest hij uiteindelijk nog Karim Benzema (15) en Robert Lewandowski (13) laten voorgaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie