Toen m'n zaakwaarnemer me over Bayern vertelde, was ik meteen enthousiast

"Toen m'n zaakwaarnemer me over Bayern vertelde, was ik meteen enthousiast"

21 juni - 23:59 Laatste update: 23:59
0

Helemaal officieel is de transfer nog niet, maar Sadio Mané heeft wel al zijn eerste interview gegeven als speler van Bayern München. De Senegalees kijkt uit naar zijn avontuur in de Bundesliga.

Mané maakt de overstap van Liverpool naar Bayern, dat in hem de vervanger van Robert Lewandowski ziet. Of Mané liever met de Pool samenspeelt, wil hij niet zeggen. "Ik ben geen speler die zich op dat soort dingen focust. Ik ben hier voor Bayern. En ik zal er alles aan doen om prijzen te winnen met mijn teamgenoten!", zegt Mané tegen BILD.

Mané kon naar meerdere clubs, maar koos voor Bayern. "Toen mijn zaakwaarnemer me voor het eerst vertelde over de interesse van Bayern, was ik meteen enthousiast. Ik voelde het meeste vertrouwen in het plan van Bayern en zag mezelf daar meteen spelen. Voor mij was het de juiste club op het juiste moment."

"Bayern is een van de grootste clubs ter wereld en de ploeg vecht altijd voor iedere titel. Voor mij is het een heel goed idee en de juiste beslissing om hierheen te komen", besluit Mané.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie