Angulo blij met transfer naar Anderlecht: “Grootste club van België”

Angulo blij met transfer naar Anderlecht: “Grootste club van België”

21 June - 21:29
29

RSC Anderlecht stelde dinsdag Nilson Angulo voor als nieuwe aanwinst. De jonge aanvaller is dolgelukkig met zijn transfer. Voor de negentienjarige speler uit Ecuador wordt paars-wit zijn eerste buitenlandse avontuur.

Anderlecht neemt Angulo over van LDU Quito. In Brussel tekende de aanvaller een contract voor vijf seizoenen. "Ik heb niet getwijfeld toen deze kans kwam. Het is een droom om deze stap te zetten naar RSC Anderlecht, dat ook in Ecuador gekend staat als grootste club van België", aldus Angulo op de website van Anderlecht.

Wat mogen de supporters van Anderlecht van hun nieuwe aanvaller? "Ik denk dat ik het verschil kan maken met mijn dribbels in een 1-tegen-1-situatie, maar ik kijk er vooral naar uit om nog veel te leren van mijn ploeggenoten en van de staf hier", stelt Angulo nog.

Angulo is de tweede zomeraankoop van RSC Anderlecht. Eerder tekende Ishaq Abdulrazak al een contract van vier seizoenen in het Lotto Park. De wingback/middenvelder kwam over van het Zweedse Norrköping.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie