Dost bedankte voor Feyenoord, maar gaat mogelijk wel naar NL: 'Afwachten'

Dost bedankte voor Feyenoord, maar gaat mogelijk wel naar NL: 'Afwachten'

21-06-2022 16:12

Bas Dost heeft naar verluidt besloten om niet naar Feyenoord te gaan, maar een overstap naar FC Emmen behoort wel tot de mogelijkheden. Trainer Dick Lukkien heeft gesproken met de spits en moet nu wachten op zijn beslissing.

Dost is transfervrij en heeft daardoor de Eredivisie-clubs voor het uitkiezen. Feyenoord, dat nog zoekt naar een extra spits, had ook een oogje op de doelpuntenmaker, maar van een overstap naar De Kuip gaat het niet komen. Een terugkeer van Dost bij FC Emmen is echter nog niet uitgesloten. "Ik heb hem mijn idee over voetbal verteld en nu is het afwachten", vertelt trainer Lukkien tegenover RTV Drenthe.

"Ik heb hem gezegd dat hij een weloverwogen beslissing moet nemen en hopelijk kiest hij voor ons", zegt de trainer van FC Emmen. Welke andere clubs precies in de markt zijn voor Dost, is nog niet duidelijk. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de Oranje-international een nieuwe club kiest.

Dost is afkomstig uit de jeugd van Emmen, maar de 33-jarige aanvaller speelde slechts één seizoen in de hoofdmacht van zijn jeugdliefde. In de afgelopen anderhalf jaar kwam Dost uit voor Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s