'Niet van Club Brugge naar Feyenoord, Dost zegt 'nee' tegen Rotterdammers'

'Niet van Club Brugge naar Feyenoord, Dost zegt 'nee' tegen Rotterdammers'

20-06-2022 20:17
12

Bas Dost wordt niet de nieuwe aanvaller van Feyenoord. Tenminste dat meldt RTV Drenthe. Het regionale medium uit Rotterdam weet dat de spits Feyenoord liet heeft weten niet in te gaan op het aanbod. Feyenoord zoekt een opvolger voor Cyriel Dessers. De aanvaller keert na een succesvolle verhuurperiode terug naar KRC Genk. 

Dost loopt bij Club Brugge deze zomer uit zijn contract en staat dus op vrije voeten. Vorige week meldde 1908nl dat Feyenoord zich officieel gemeld had voor Dost, al lijkt het na de berichtgeving van RTV Drenthe uitgesloten dat de boomlange nummer negen volgend seizoen in De Kuip speelt. 'Hooguit voor één competitieduel', klinkt het. Een rentree op de Nederlandse velden lijkt daarmee nog wel een optie voor Dost. 

De 33-jarige aanvaller kan namelijk ook op belangstelling rekenen van zijn jeugdliefde FC Emmen. De promovendus startte eind april een charmeoffensief, al is het niet bekend hoe serieus de poging van Emmen is. Dost vertrekt na anderhalf seizoen uit België. In 57 optredens voor Club Brugge kwam hij tot 24 treffers en drie assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie