'Arsenal wil Barça aftroeven met bod op Raphina, mogelijk gevolgen voor Gakpo'

'Arsenal wil Barça aftroeven met bod op Raphina, mogelijk gevolgen voor Gakpo'

20-06-2022 19:14
0

Arsenal gaat zich serieus mengen in de strijd om Raphinha. Volgens The Times brengen The Gunners spoedig een bod uit op de Braziliaanse international.

Raphinha was de afgelopen seizoenen de grote smaakmaker bij Leeds United en groeide uit tot Braziliaans international. Hij heeft de voorkeur voor een transfer naar FC Barcelona, waarmee hij al een persoonlijk akkoord bereikte. Maar de Catalanen hikken voorlopig tegen de vraagprijs van 55 miljoen euro aan, zo werd afgelopen weekeinde al duidelijk. 

Ook Premier League-clubs Tottenham Hotspur en Chelsea tonen interesse in Raphinha, maar Arsenal wordt nu concreet, stelt The Times. Zaakwaarnemer Deco zat al om tafel met Edu, de technisch directeur van The Gunners. Arsenal wil de selectie van manager Mikel Arteta zo snel mogelijk op orde hebben. Zo werd al 35 miljoen euro uitgetrokken voor FC Porto-spelmaker Fábio Vieira. 

Mocht Arsenal zich ook weten te versterken met Raphinha dan lijkt de komst van Cody Gakpo van de baan. De aanvaller van PSV wordt al langer in verband gebracht met de Londenaren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie