OFFICIEEL: Union vindt nieuwe Duitser voor in de aanval, Eckert vervangt Undav

OFFICIEEL: Union vindt nieuwe Duitser voor in de aanval, Eckert vervangt Undav

20-06-2022 18:59 Laatste update: 19:05
5

Union heeft maandag een nieuwe aanvaller geprestenteerd.  Dennis Eckert Ayensa moet in het Dudenpark voor de doelpunten gaan zorgen. De Duitse Spanjaard vervangt bij Union Deniz Undav, die naar Brighton trok. 

De voorbije seizoenen speelde Eckert in de Tweede Klasse van Duitsland bij FC Ingolstadt 04. Vorig seizoen speelde hij daar 24 duels in de competitie. Daarin scoorde hij twee keer en was hij goed voor vier assists. Bij Ingolstadt liep zijn contract af, waardoor Union de aanvaller gratis is huis kon halen.

Eckert speelde in de jeugdteams van FC Keulen, Aken en Mönchengladbach. Union wordt niet zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij speelde immers ook bij het Spaanse Celta Vigo en op huurbasis voor het Nederlandse Excelsior Rotterdam.

Eckert tekende tot 2025 bij Union. "Ik ben er trots op nu deel uit te maken van de Union-familie. Vanaf het eerste contact voelde ik een zeer positieve sfeer rond deze club. Ik kan niet wachten om in dit unieke stadion met enthousiaste supporters te spelen", aldus de aanvaller.