OFFICIEEL: Charleroi haalt slag thuis en plukt jonge doelman weg in Moeskroen

OFFICIEEL: Charleroi haalt slag thuis en plukt jonge doelman weg in Moeskroen

19-06-2022 21:59
0

Sporting Charleroi heeft een nieuwe doelman aan haar kern toegevoegd. De achttienjarige Martin Delavallée heeft namelijk de overstap gemaakt vanuit de buren van Royal Excel Moeskroen, dat in vereffening is moeten gaan.

Via haar officiële kanalen kondigt Charleroi de komst van Delavallée aan. Onze landgenoot krijgt in eerste instantie een jaar de tijd om zijn kunnen te bewijzen, al is er een optie in zijn contract opgenomen om ook na juni 2023 nog met elkaar verder te gaan. Naast Hervé Koffi, Didier Desprez en Mattéo Chiacig beschikt Edward Still nu over een vierde doelman.

Dat was ook de opzet van Charleroi, dat graag twee krachten voor het A-elftal en twee voor de beloften in haar rangen wilde. Op zijn achttiende heeft Delavallée vanzelfsprekend nog niet al te veel ervaring kunnen opbouwen. Bij Moeskroen kwam hij één keer in actie voor de eerste ploeg. Op het veld van Waasland-Beveren mocht hij vlak na rust invallen voor de geblesseerde Parfait Mandanda. Bij zijn debuut kreeg de jonge doelman nog twee treffers om de oren. Delavallée is overigens ook jeugdinternational.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie