UPDATE: ‘Dan toch geen akkoord, Dompé staat open voor andere clubs’

UPDATE: ‘Dan toch geen akkoord, Dompé staat open voor andere clubs’

19 juni - 19:16 Laatste update: 19 juni - 19:16
6

Jean-Luc Dompé wil deze zomer een mooie transfer maken. Hamburger SV heeft zich inmiddels gemeld. De Duitsers grepen afgelopen seizoen net naast de promotie.

Hamburger SV verloor in de barrages van Hertha BSC en speelt dus ook volgend seizoen in de tweede afdeling. Er zouden inmiddels al contacten zijn tussen de club en de zaakwaarnemer van Dompé. Komende week zou er ook een bod moeten binnenkomen bij Zulte Waregem.

Dompé speelt inmiddels twee jaar bij Zulte Waregem, dat hem gratis kon ophalen na een mislukt avontuur bij KAA Gent. Afgelopen seizoen tekende Dompé nog voor twaalf assists in de Jupiler Pro League. Hij heeft nog een contract voor één seizoen bij Zulte Waregem.

Update 26/6: Volgens journalist Sacha Tavolieri heeft Dompé inmiddels de trainingsfaciliteiten van HSV bezocht. De Duitse club ziet het nog steeds zitten in zijn komst, in die mate zelfs dat het in eerste instantie een akkoord hoopt te vinden met de speler. Als dat lukt, zal Zulte Waregem geen roet in het eten strooien, zo leeft de overtuiging. 

Update: Journalist Sacha Tavolieri meldt dat Zulte Waregem en HSV een akkoord hebben gevonden over aanvaller Jean-Luc Dompé. Hij kan in Duitsland een contract voor drie seizoenen tekenen en Essevee ontvangt 1,8 miljoen euro.

Update: Het is plots windstil rond de onderhandelingen over de transfer van Jean-Luc Dompé. HSV leek de aanvaller bijna binnen te hebben, maar er kon dan toch geen akkoord worden gevonden met Zulte Waregem. Dompé staat open voor andere clubs, dat meldt journalist Sacha Tavolieri.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie