'De Ketelaere is de Golden Boy van België, hij is klaar voor een grote club'

'De Ketelaere is de Golden Boy van België, hij is klaar voor een grote club'

19-06-2022 18:00
11

Charles De Ketelaere staat op het punt om Club Brugge te verlaten en wordt gelinkt aan verschillende ploegen. Eén van die clubs is AC Milan. Volgens Jean-François Gillet zou De Ketelaere ook een enorm goede aanwinst zijn voor de Italiaanse topclub.

De voormalige speler en momenteel keeperstrainer van Standard is namelijk enorm onder de indruk van De Ketelaere. "Hij is een beetje de Golden Boy van België", legt Gillet uit in een gesprek met Tuttosport. "Een enorm sterke speler, linksvoetig en fysiek bijzonder goed. Bij Club Brugge was hij meteen één van de uitblinkers."

Gillet gelooft dan ook dat het voor De Ketelaere hoog tijd is om een transfer te versieren. "Hij is klaar voor een grote club. In België maakt hij nu al te vaak het verschil", geeft Gillet aan. Daarmee bevestigt hij de woorden van Radja Nainggolan, die eerder al aangaf dat De Ketelaere moet vertrekken bij Blauw-Zwart.

De Ketelaere zou Club alvast heel wat geld kunnen opleveren. De Rode Duivel krijgt een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro.