“De Ketelaere is een ongelooflijk talent, hij kan de nieuwe De Bruyne worden”

“De Ketelaere is een ongelooflijk talent, hij kan de nieuwe De Bruyne worden”

19-06-2022 14:16
32

De kans dat Charles De Ketelaere deze zomer zijn koffers pakt en een nieuwe uitdaging aangaat is reëel. De jonge Rode Duivel heeft keuze genoeg, zowel AC Milan als Leicester City hebben interesse in het Brugse talent. 

Leicester City zou van plan zijn om een hoog bod te doen op de diensten van De Ketelaere. De Club van Youri Tielemans zou bereid zijn om 35 miljoen euro op te hoesten voor het goudhaantje van Club Brugge. Dat meldde LeicestershireLive

De Ketelaere scoorde afgelopen seizoen veertien keer in 33 wedstrijden bij de landskampioen. Hij hielp Club Brugge op die manier aan een derde titel op rij. De Ketelaere heeft zichzelf opgeworpen als een van de grote talenten in Europa en de ploeg van Brendan Rodgers wordt al sinds januari met hem in verband gebracht. 

Alexandre Braeckman ging in gesprek met de Pianeta Milan. Hij gelooft dan ook dat De Ketelaere een fantastische toekomst voor zich heeft liggen. "Om eerlijk te zijn denk ik dat De Ketelaere de volgende De Bruyne zou kunnen worden," vertelde hij aan Pianeta Milan. "De Ketelaere is echt een ongelooflijk talent, een intelligente kerel, ook heel professioneel. Hij heeft de mentaliteit en het vermogen om een speler van wereldklasse te worden," besluit Braeckman in de Italiaanse krant.