Lestienne leeft op in Singapore: Bijna elke wedstrijd beslissend

Lestienne leeft op in Singapore: "Bijna elke wedstrijd beslissend"

19-06-2022 10:29 Laatste update: 10:44
4

Maxime Lestienne heeft het voetbalgeluk teruggevonden in Singapore, waar hij speelt bij Lion City Sailors FC. Ook zijn echtgenote Kiara geniet met volle teugen. Lestienne werd in Singapore onthaald als een wereldster. 

"Ze zijn hier zot van hem", vertelt Kiara bij Krant Van West-Vlaanderen. "Zowat elke wedstrijd is hij beslissend, met een doelpunt of een assist. Je ziet dat hij zich goed voelt, dat hij weer vertrouwen in zichzelf heeft en dat de trainer hem vertrouwt. Maxime verdient het om weer gelukkig te zijn in het voetbal. Toen ze hem belden, voelde hij meteen dat ze hem absoluut wilden en dat hij een meerwaarde voor de ploeg zou zijn."

Aan vertrekken denkt Lestienne dus niet. "Ik denk dat hij dat contract sowieso zal uitdoen en daarna misschien zelfs nog zal bijtekenen. Natuurlijk, hij speelde zich hier in de competitie en in de Aziatische Champions League in de kijker en in het voetbal weet je maar nooit. Als je hier naar een wedstrijd kijkt en de presentatoren hoort, zou je denken dat Maxime Ronaldo is. (lacht) Ik denk dat hij hier wel zijn hele leven zou willen blijven."

Lestienne tekende in februari van dit jaar voor Lion City Sailors. Zijn contract loopt tot 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s