Duitse club flirt met Götze: 'Kunnen we qua type goed gebruiken'

Duitse club flirt met Götze: 'Kunnen we qua type goed gebruiken'

18 juni - 23:27
1

Eintracht Frankfurt-verdediger Martin Hinteregger heeft het transfernieuws over Mario Götze ook meegekregen. De spelmaker staat op het punt om PSV na twee seizoenen te verlaten en staat in de belangstelling van de Europa League-winnaar: Hinteregger zou de komst van Götze alleen maar toejuichen.

De matchwinner van de WK-finale in 2014 leek hard op weg naar Benfica, maar is ook al in het bijzijn van Frankfurt-directeur Markus Krösche gesignaleerd. Hinteregger hoopt dat zijn club de strijd om Götze gaat winnen, laat hij weten aan Sky Germany. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar qua type zou hij goed bij ons passen. Wij kunnen zijn creativiteit goed gebruiken, daarop hebben we ingeleverd na het vertrek van Amin Younes (de ex-Ajacied raakte gebrouilleerd met de club en is inmiddels naar Saudi-Arabië vertrokken, red.)."

Götze liet zich eerder ontvallen dat hij graag nog eens in de Champions League zou spelen. Dat zou hij met Eintracht Frankfurt kunnen doen, aangezien de Europa League-winnaar direct het miljardenbal in mag. Hinteregger put daar moed uit. "Als hij de Europese campagne van vorig seizoen nog eens terugkijkt, is dat genoeg reclame, denk ik."

Götze heeft een doorlopend contract, maar is voor vier miljoen euro op te halen. Naast Benfica en Eintracht Frankfurt is ook het Amerikaanse Inter Miami geïnteresseerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie