'Matondo in gesprek met Rangers en Celtic, ook interesse vanuit de Premier League'

'Matondo in gesprek met Rangers en Celtic, ook interesse vanuit de Premier League'

18-06-2022 18:33
1

Rabbi Matondo speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in de Jupiler Pro League. De vinnige vleugelspeler heeft gesprekken geopend met zowel Celtic FC als Glasgow Rangers

Het lijkt erop dat Matondo naar Rangers of Celtic zal trekken, toch is dat nog niet helemaal zeker. Een aantal andere clubs heeft zich bij de achtervolging aangesloten Celtic en Rangers kunnen namelijk concurrentie krijgen uit de Premier League.

De vleugelspeler uit Wales werd vorig seizoen uitgeleend van Schalke 04 aan Cercle Brugge en scoorde negen doelpunten in 26 optredens. Cercle kon het zich niet veroorloven om de optie tot koop te lichten, maar de vorm van de 21-jarige speler heeft vele andere clubs gealarmeerd.

Vorige week raakte bekend dat zowel Celtic als Rangers in gesprek waren met Matondo. Maar het ziet er naar uit dat ze met stevige concurrentie te maken zullen krijgen. De Duitse krant Bild meldt interesse uit de Premier League. Leeds United, Brentford en het onlangs gepromoveerde Nottingham Forest hebben allemaal interesse in Matondo.