'Geen Manchester United, Eriksen houdt twee toekomstopties over'

'Geen Manchester United, Eriksen houdt twee toekomstopties over'

18-06-2022 15:50
0

Christian Eriksen vertrekt niet naar Manchester United, meldt The Athletic. De spelmaker neemt zijn toekomstbesluit in de komende weken, met Tottenham Hotspur en Brentford als meest voor de hand liggende opties. 

The Athletic noemt een rentree van Eriksen bij Spurs 'redelijk waarschijnlijk'. De Deen ontving onlangs een aanbieding van United, maar gaat daar naar verluidt niet op in. Hij zou graag in Londen willen blijven wonen, waardoor Brentford en Spurs overblijven. Aangezien de Noord-Londense club volgend seizoen weer actief is in de Champions League, lijkt een tweede Spurs-termijn aannemelijker dan een langer verblijf bij The Bees.

Toch weet het medium dat Eriksen afgelopen dinsdag een 'goed gesprek' heeft gehad met Brentford-manager Thomas Frank. De club had al op een antwoord van de Deen gehoopt, maar die neemt de opties in overweging. Eriksen is na het gesprek met Frank op vakantie gegaan en zal in zijn vakantieoord niet nadenken over zijn toekomst. "Mijn mobiel blijft aan, maar ik ken mijn zaakwaarnemer ook goed genoeg om te weten dat hij alleen belt als er écht iets gebeurt", aldus Eriksen over zijn Nederlandse belangenbehartiger Martin Schoofs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie