'Bayern zet laatste puntjes op de i: mogelijk groots onthaal in Allianz Arena'

'Bayern zet laatste puntjes op de i: mogelijk groots onthaal in Allianz Arena'

18 juni - 15:26
0

De transfer van Sadio Mané naar Bayern München is nog niet officieel bezegeld. Hoewel de Senegalees er al geruime tijd persoonlijk uit is met Der Rekordmeister en Liverpool ook een akkoord heeft bereikt met Bayern, moeten de laatste puntjes nog op de i worden gezet.

De Duitse tak van Sky Sports schetst dat The Reds vrijdag akkoord zijn gegaan met een transfersom dat inclusief bonussen onder de veertig miljoen euro blijft. Liverpool verlangde in eerste instantie minimaal vijftig miljoen euro, maar werkt wegens de verdiensten van Mané op Anfield mee aan de transfer. Sky meldt dat het wachten is op de medische keuring, die gepland staat voor aanstaande dinsdag.

Mané zal dinsdag het vliegtuig instappen en naar Beieren vliegen. Na de medische keuring kan de buitenspeler zich officieel speler van Bayern noemen. Naar verluidt wordt Mané woensdag gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever. Der Rekordmeister wil de overgang groots aankondigen: overwogen wordt om hem in een volgepakte Allianz Arena te introduceren aan de fans. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie