‘Chelsea heeft meteen al een vervanger voor Lukaku op het oog’

‘Chelsea heeft meteen al een vervanger voor Lukaku op het oog’

18-06-2022 13:02
2

Chelsea en Romelu Lukaku, het is tot nog toe geen geslaagd huwelijk geweest. De Rode Duivel zou wel eens opnieuw zijn koffers kunnen pakken naar Milaan. Chelsea zou zelf al een vervanger op het oog hebben.

Lukaku beleefde een moeilijk seizoen bij Chelsea. Weinig speelminuten en mindere prestaties zorgen ervoor dat hij opnieuw denkt aan een transfer. Terug naar Milaan. Chelsea heeft dit ook begrepen en is ondertussen al volop op zoek naar een vervanger voor de Rode Duivel. 

Veel namen zijn al gelinkt als mogelijke vervangers voor Lukaku, en Fabrizio Romano heeft het over één in het bijzonder in zijn column op Caught Offside vanochtend. Hij zegt dat Chelsea RB Leipzig's Christopher Nkunku al een lange tijd volgt en dat hij zeker een optie is. Zijn club is echter vastbesloten om hem te houden en zijn hoge prijs zou een struikelblok kunnen zijn.

"Tot nu toe heeft Leipzig geen aanbiedingen ontvangen voor Christopher Nkunku, maar ik kan onthullen dat Chelsea hem al een tijdje volgt," zei Romano. "Natuurlijk, Chelsea heeft problemen voorin met Romelu Lukaku, dus het is niet verwonderlijk dat Nkunku zou kunnen worden gezien als een vervanger," vertelt Romano. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s