Westerlo gaat de Amerikaanse toer op: 'Deal rond Reynolds is rond, andere bijna'

Westerlo gaat de Amerikaanse toer op: 'Deal rond Reynolds is rond, andere bijna'

18-06-2022 11:28
1

Wie komend seizoen naar het Kuipje afzakt om een wedstrijd te aanschouwen, kan best een woordje Engels spreken. Of meer bepaald: Amerikaans. KVC Westerlo krijgt er straks immers twee Amerikaanse voetballers bij.

Dat Bryan Reynolds de overstap maakt naar de Stille Kempen, zat al even in de pijplijn. Volgens Het Nieuwsblad is de overeenkomst rond de rechtsachter nu ook definitief afgesloten. Reynolds komt op huurbasis over van AS Roma, al heeft Westerlo ook een aankoopoptie bedongen. Aangezien die liefst zeven miljoen euro bedraagt, is het echter zeer twijfelachtig of daar ooit gebruik van gemaakt zal worden. Reynolds kwam de voorbije maanden overigens uit voor KV Kortrijk.

Wanneer hij op Westerlo aankomt, is het goed mogelijk dat Reynolds er een landgenoot mag verwelkomen. Ook Griffin Yow zou namelijk de overstap maken naar Westerlo. Die transfer staat nog niet helemaal op punt, maar HNB maakt zich sterk dat er geen kink meer in de kabel komt. In tegenstelling tot bij Reynolds gaat het hier wél om een definitieve transfer. Yow is een negentienjarige vleugelaanvaller die het voorbije seizoen indruk maakte bij DC United in de MLS.