Gerrard prijst Bale, 'Aston Villa wil vijfvoudig Champions League-winnaar'

Gerrard prijst Bale, 'Aston Villa wil vijfvoudig Champions League-winnaar'

18-06-2022 10:50
1

Aston Villa-manager Steven Gerrard hoopt zijn ploeg te versterken met Gareth Bale. De voormalig middenvelder van Liverpool maakt zich in Birmingham hard voor de komst van de 32-jarige aanvaller. Dat melden diverse Britse media, waaronder The Guardian.

Aston Villa is behoorlijk actief op de transfermarkt. Robin Olsen (AS Roma), Boubacar Kamara (Olympique Marseille) en Diego Carlos (Sevilla) werden al aangetrokken, terwijl Philippe Coutinho definitief overkwam van FC Barcelona. Nu zet Gerrard ook zijn zinnen op vijfvoudig Champions League-winnaar Bale, die uit zijn contract loopt bij Real Madrid

Het Liverpool-icoon liet zich eerder al lovend uit over de sterspeler van Wales, dat het onlangs nog opnam tegen Oranje in de Nations League. "Het is beschamend dat Bale geen kans krijg om op het veld afscheid te nemen", zei hij na de gewonnen Champions League-finale van Real tegen The Reds. "Het is jammer dat hij niet de waardering krijgt die hij verdient. Als je ziet wat hij de club heeft gegeven over zo'n lange periode dan verdient hij meer dan hij nu krijgt. Zijn curriculum vitae bij Madrid spreekt voor zichzelf."

Aston Villa krijgt wel stevige concurrentie in de strijd om Bale. Ook Newcastle United en zijn oude club Tottenham Hotspur zijn in de race. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie