OFFICIEEL: Antwerp presenteert grote zomeraankoop: 'Janssen is a red'

OFFICIEEL: Antwerp presenteert grote zomeraankoop: 'Janssen is a red'

17-06-2022 17:45 Laatste update: 18-06-2022 16:00
29

Paul Gheysens heeft zijn volgende prestigetransfer beet. Vincent Janssen tekende immers een meerjarig contract bij Royal Antwerp FC. De Nederlandse aanvaller komt over van het Mexicaanse Monterrey.

Vincent Janssen maakt bijzondere weken door. Eerst haalde Louis van Gaal hem na maanden van afwezigheid terug bij het Nederlandse elftal. Daarna kon hij niet voor Oranje tegen België spelen, want hij stapte in het huwelijksbootje. Nadien maakte hij toch zijn rentree voor Nederland en pakte hij zijn zeventiende cap. Nu tekende Janssen een meerjarig contract op de Bosuil.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dominique Dewitte (@dominique__dewitte)

Janssen debuteerde in het betaald voetbal bij Almere City. Daar pikte AZ de aanvaller op. In zijn eerste seizoen speelde de aanvaller zich in de kijker van Tottenham door topschutter van Nederland te worden. Het Engelse avontuur werd geen al te groot succes. Tottenham verhuurde Janssen aan Fenerbahçe. In de zomer van 2019 trok Janssen naar Mexico. Met Monterrey kroonde de aanvaller zich één keer tot kampioen en won hij de CONCACAF Champions League. Nu zet op 28-jarige leeftijd zijn carrière verder in ons land.

Update: Zaterdag bevestigde Antwerp de komst van Janssen. The Great Old laat weten dat de Nederlander een contract van vier seizoenen tekende op de Bosuil.