We moesten winnen, zodat we Salah belachelijk konden maken

"We moesten winnen, zodat we Salah belachelijk konden maken"

17-06-2022 13:44
4

Mohamed Salah heeft in de aanloop naar de Champions League-finale de spelers van Real Madrid onbedoeld op scherp gezet. Rodrygo Goes, die Real in de dying seconds tegen Manchester City naar de eindstrijd kopte, vertelt dat in een Braziliaanse podcast.

Liverpool versloeg Villarreal in de halve finale en na afloop kreeg Salah de vraag wie hij liever tegen zou komen in de finale: Real Madrid of Manchester City. De Egyptische aanvaller noemde Real en die uitspraak kwam aan in Madrid.

"We hadden zijn uitspraken gehoord, ja. We krijgen alles mee", vertelt Rodrygo. "Als iemand je provoceert, gaat het soms niet eens meer om het winnen. Dan wil je vooral winnen zodat je de draak met ze kunt steken. Tijdens de training zeiden we dingen als: kom maar Salah, kom maar Salah! We hadden ons voorgenomen dat we moesten winnen, zodat we Salah belachelijk konden maken."

Ook middenvelder Federico Valverde bevestigde al eens dat Salah belachelijk werd gemaakt in Madrid. Rodrygo: "Na de finale maakten we een erehaag voor de spelers van Liverpool. Toen Salah een beetje bedroefd langsliep met zijn hoofd omlaag, sprak Modric hem aan: Bedankt, volgende keer beter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie