Ik ben helemaal niet van plan om terug te keren naar België

"Ik ben helemaal niet van plan om terug te keren naar België"

17-06-2022 11:29
3

Christian Kabasele is met Watford uit de Premier League gezakt. Kabasele heeft wel nog een contract voor twee seizoenen. Een Belgische topclub hoeft dus niet te dromen. 

"In elke transferperiode heb ik wel een opportuniteit om terug te keren naar België", onthult Kabasele in La Dernière Heure. "Dat zou misschien ook de makkelijkste keuze zijn, ik kan dan Europees spelen en misschien terug een selectie bij de Rode Duivels krijgen. Maar ik kies niet voor het gemak, ik wil vechten voor wat ik heb. Momenteel zet ik alles op alles om weer in de Premier League te spelen."

België zegt Kabasele duidelijk weinig. "Om eerlijk te zijn, ligt het helemaal niet in mijn plannen om terug naar België te gaan. Als ik niet bij Watford blijf of moet vertrekken uit Engeland, zou ik graag nog in een ander land willen spelen. Maar dat zien we nog wel over twee of misschien drie jaar."

In ons land speelde Kabasele bij Eupen, KV Mechelen en KRC Genk. Bij die laatste club dwong hij een transfer naar Watford af, waar hij nu al sinds 2016 speelt.