OFFICIEEL: Zulte Waregem raast door en stelt al derde aanwinst van de dag voor

OFFICIEEL: Zulte Waregem raast door en stelt al derde aanwinst van de dag voor

16-06-2022 17:35

SV Zulte Waregem heeft versterking gevonden in Eerste Klasse B. Nicolas Rommens stapt over van RWDM en rondt zo een definitieve transfer af. Het gaat hard aan de Gaverbeek, want na Borja Lopez en Oleksandr Drambaiev is onze landgenoot al de derde aanwinst die deze donderdag wordt voorgesteld.

Geen twee zonder drie, moet Essevee gedacht hebben. En dus pleziert de club haar aanhang met een derde 'officieeltje' van de dag. Ditmaal gaat het om een naam die bekend in de oren klinkt. De 27-jarige Rommens heeft immers al heel wat watertjes doorzwommen in ons vaderlandse voetbal, zij het voornamelijk in Eerste Klasse B. In het seizoen 2016-2017 proefde hij wel al eens van de Jupiler Pro League bij KVC Westerlo.

Na vijf jaar in het vagevuur van 1B keert Rommens dus terug op het hoogste niveau. De aanvallende middenvelder ondertekende aan de Gaverbeek een contract voor de komende drie seizoenen. Met vier doelpunten en elf assists was hij de voorbije maanden één van de uitblinkers bij RWDM, dat net naast promotie naar de JPL greep.