OFFICIEEL: Cercle is verlost van Hazard, die definitief in Molenbeek actief blijft

OFFICIEEL: Cercle is verlost van Hazard, die definitief in Molenbeek actief blijft

16 juni - 16:34
5

Kylian Hazard blijft ook in de nabije toekomst aan boord bij RWDM. Daar hebben de Brusselaars een akkoord rond gevonden met de speler. Het broertje van Eden en Thorgan ondertekende een contract tot 2024 in het Edmond Machtensstadion.

Via haar officiële kanalen maakt RWDM het nieuws bekend. Een transfersom hoeft de club niet op te hoesten, aangezien het contract van Hazard bij Cercle Brugge, zijn vorige werkgever, eerder deze week in onderling overleg ontbonden werd. Daarop had RWDM vrij spel om de onderhandelingen aan te gaan. Daar is nu ook een baby uit gekomen: een overeenkomst tot medio 2024.

Zo komt er een vervolg aan de doortocht van Hazard bij RWDM. Sinds de winterstop was hij er al actief, weliswaar op huurbasis. Vooral naar het einde toe drukte de aanvallende middenvelder zijn stempel, met onder meer twee doelpunten. Aangezien promotie naar de Jupiler Pro League net door de neus geboord werd, zullen Hazard en co komend seizoen weer moeten aantreden in Eerste Klasse B.

Bij Cercle maakte Hazard een goede periode door, tot hij plots naar de B-kern verwezen werd. Naar verluidt gedroeg de nu 26-jarige speler zich niet helemaal professioneel. Sindsdien ging De Vereniging op zoek naar een oplossing voor hem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie