Lang praat over toekomstplannen: Keuze maken waar ik me goed bij voel

Lang praat over toekomstplannen: "Keuze maken waar ik me goed bij voel"

15-06-2022 21:28
7

Noa Lang trok de afgelopen interlandperiode veel op met Memphis Depay en Steven Bergwijn. Hoewel de Club Brugge-aanvaller in eerste instantie concurrent van het tweetal is, trekt hij eveneens graag met ze op buiten de lijnen.

Na zijn openingstreffer tegen Wales (3-2) kreeg Lang een staande ovatie van Memphis en Bergwijn. "Het zijn jongens waar ik veel mee ben de afgelopen twee weken. We zijn ook concurrenten van elkaar, maar ik leer vooral veel van hen. En zij zullen ook wel een beetje van mij leren. Zo houden we elkaar scherp", laat de doelpuntenmaker optekenen door De Telegraaf. "Ik denk dat die gasten een beetje hetzelfde zijn als ik. We zijn onszelf en gaan niet veranderen omdat mensen willen dat je anders doet dan je bent. Of politiek correcte dingen te zeggen. Ik ben gewoon trots dat ik mezelf ben."

Lang staat deze zomer op een kruispunt in zijn loopbaan. Hij is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop, al houdt hij ook het WK in zijn achterhoofd. "Ik ga een keuze maken, waar ik me goed bij voel. Ik ben er nog lang niet uit waar mijn toekomst ligt", erkent de aanvaller. "Als ik me bij Club Brugge moet melden, dan doe ik dat met alle plezier, want ik houd van Club Brugge. Dan geef ik daar de volle honderd procent. Maar we hebben wel van twee kanten afgesproken, dat het tijd is om te vertrekken, zodat ik me verder kan ontwikkelen."