'Leicester City wil AC Milan overtreffen met hoger bod op De Ketelaere'

'Leicester City wil AC Milan overtreffen met hoger bod op De Ketelaere'

15-06-2022 18:01 Laatste update: 18:07
18

Charles De Ketelaere speelde opnieuw een ijzersterk seizoen bij Club Brugge. De jonge Rode Duivel moet nog steeds beslissen over zijn toekomst. De roep vanuit Milaan lijkt het luidst te klinken, maar ook in Engeland is er interesse.

De Ketelaere speelde dit seizoen 49 wedstrijden voor de landskampioen. Hij scoorde achttien doelpunten en gaf ook nog eens tien assists.Het zijn statistieken die automatisch leiden tot interesse van over heel Europa. 

AC Milan wil dan ook graag de Belgische aanvaller in haar rangen hebben. Maar ook Leicester City is geïnteresseerd. Eerder dit jaar werd gesuggereerd dat Leicester de speler deze zomer zou willen hebben, maar de interesse van Milan zou roet in het eten hebben gegooid. Het lijkt er echter op dat de ploeg van Brendan Rodgers een plan zou kunnen hebben om de speler te tekenen. 

De Italiaanse krant Gazzetta dello Sport beweert dat Leicester 'klaar is om het bod van 35 miljoen euro van AC Milan te overtreffen' om de speler te kunnen overnemen. Het slechte nieuws is dat de krant suggereert dat De Ketelaere wellicht overtuigd moet worden om voor een overstap naar het King Power Stadium te kiezen.