'Club Brugge verliest strijd voor 'man van bijna 40 miljoen euro' Vitinha'

'Club Brugge verliest strijd voor 'man van bijna 40 miljoen euro' Vitinha'

16-06-2022 08:31
9

Club Brugge wist zich opnieuw tot kampioen te kronen en krijgt er dus opnieuw flink wat Champions League-geld bij. Daarnaast lijkt het ook flink te gaan verdienen aan het vertrek van onder andere Noa Lang en Charles De Ketelaere. Geld dat gebruikt kan worden voor de komst van een peperdure aanwinst.

Bij het Engelse The Sun valt namelijk te lezen dat Vitinha op de verlanglijst van Club Brugge staat. De Bruggelingen stuurden eerder dit jaar al een scout naar FC Porto om de middenvelder aan het werk te zien, die één van de sterkhouders is bij de topclub.

Naar verluidt is die interesse er ook niet op geminderd en is Vitinha nog steeds een target voor de Bruggelingen. Zijn komst zal echter een heus huzarenstukje worden.Vitinha is namelijk inmiddels international geworden, wat zijn transferwaarde de hoogte heeft ingeschoten. De middenvelder zou Porto enkel kunnen verlaten voor een som van bijna veertig miljoen euro.

Daarnaast is er ook flink wat interesse en hebben onder andere Manchester United, Leicester City, Freiburg en Atlético Madrid het vizier gericht op Vitinha. Dat lijkt er allemaal op te wijzen dat Vitinha inmiddels geen spek voor de bek van de Belgische landskampioen meer is.