Nainggolan onder de indruk van De Ketelaere: 'Hij moet Club Brugge verlaten'

Nainggolan onder de indruk van De Ketelaere: 'Hij moet Club Brugge verlaten'

15-06-2022 08:31
9

Charles De Ketelaere lijkt bezig aan zijn laatste dagen bij Club Brugge en wordt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek. Onder andere AC Milan toont interesse en volgens Radja Nainggolan zou dat een goede stap zijn voor hem.

In een interview met La Gazzetta dello Sport liet de speler van Royal Antwerp FC zich uit over De Ketelaere, die indruk op hem heeft gemaakt. "Hij is een bijzonder sterke speler", geeft Nainggolan aan in de Italiaanse pers.

Volgens Nainggolan is het ook duidelijk dat De Ketelaere nu richting het buitenland moet vertrekken. "Dit is exact wat hij nodig heeft. Hij moet zich nu op een hoger niveau testen. De laatste drie seizoenen werd hij telkens kampioen en de laatste twee daarvan was hij de ster van het team."

Nainggolan weet dan ook dat Club Brugge daarmee een sterkhouder zal verliezen. "Zijn verhaal in België is afgelopen. De Ketelaere moet nu ergens anders bevestigen", besluit Nainggolan. De Ketelaere kwam dit seizoen 49 keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor achttien doelpunten en tien assists.