'Antwerp en Club Brugge mogen hopen, Lukebakio wil terugkeren naar België'

'Antwerp en Club Brugge mogen hopen, Lukebakio wil terugkeren naar België'

15-06-2022 07:31
16

Royal Antwerp FC en Club Brugge hebben goed nieuws gekregen in de strijd om Dodi Lukebakio. De aanvaller van Hertha BSC werd in verband gebracht met de Belgische topclubs en de aanvaller zelf sluit een terugkeer naar België niet uit.

Sterker nog, volgens Het Nieuwsblad wil Lukebakio zelf graag terugkeren naar ons land. Bij Hertha BSC heeft hij geen toekomst meer en ook de Duitse club wil meewerken aan een verkoop. De club heeft het financieel niet al te breed en hoopt met het vertrek van Lukebakio, die jaarlijks 2,5 miljoen euro verdient, wat extra financiële slagkracht te hebben.

Lukebakio heeft daarnaast ook geen zin om in de kelder van de Bundesliga te spelen en wil meedingen voor de prijzen. Een transfer naar een topclub dus. Royal Antwerp FC en Club Brugge passen ook in dat plaatje.

Bij één van de Belgische topclubs hoopt Lukebakio zich zo opnieuw in de kijker te spelen van bondscoach Roberto Martinez en de nationale ploeg. Voor de aanvaller blijft het namelijk een droom om te mogen deelnemen aan een groot toernooi.