OH Leuven trapt seizoen af tegen tweedeprovincialer, Dom én Holzhauser debuteren

OH Leuven trapt seizoen af tegen tweedeprovincialer, Dom én Holzhauser debuteren

14-06-2022 18:25

Vorige zaterdag beet Sint-Truiden de spits af, deze dinsdag is het de beurt aan Oud-Heverlee Leuven. In navolging van hun Limburgse collega's werken ook de troepen van Marc Brys hun eerste voorbereidingspartij voor het nieuwe seizoen af. Tegenstander is het lokale KVC Kessel-Lo. Drie recente aanwinsten mogen zich meteen proberen onderscheiden.

Brys heeft in zijn allereerste basisopstelling van het prille seizoen immers ruimte vrijgemaakt voor Joren Dom, Raphaël Holzhauser en Nordine Jackers. Die laatste kwam over van Waasland-Beveren en mag zich bewijzen onder de dwarsligger. Aangezien zowel Runar Alex Runarsson als Rafaël Romo andere oorden hebben opgezocht, ligt een vaste plek daar voor het grijpen.

Van het Beerschot-duo wordt dan weer verwacht dat ze de kwaliteit in het basiselftal optrekken. Rechtsachter Dom bouwde de voorbije jaren ervaring op bij K. Beerschot V.A. en Royal Antwerp FC, vooral in Eerste Klasse B. Ook Holzhauser maakte indruk bij De Ratten. Hij moet Xavier Mercier doen vergeten, die naar Hongarije is vertrokken.

Voor het overige kiest Brys voor een mix van vertrouwde namen en jonge talenten. Zo mogen onder meer de twintigjarige Nachon Nsingi en Louis Patris hun kans om zich in de kijker te spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s