Standard Luik stelt volledige staf voor: Deila met Mexicaanse assistent

Standard Luik stelt volledige staf voor: Deila met Mexicaanse assistent

14-06-2022 15:45
5

De staf van Standard Luik is volledig, dat laten de Rouches op de officiële kanalen weten. Ronny Deila moet Standard weer naar de top brengen.

De oefenmeester kwam over van New York City en neemt Efrain Juarez als T2 mee. ‘Deze voormalige Mexicaanse verdediger en international (39 selecties), geboren op 22 februari 1988 (34 jaar) in Mexico, ontmoette Ronny DEILA voor het eerst in Noorwegen bij Valerenga in 2019, waar hij zijn carrière beëindigde als speler vooraleer hij er aan de slag ging als assistent van de Noorse coach’, klinkt het.

Geoffrey Valenne wordt T3. ‘Geoffrey, die neerstreek op ons opleidingscentrum in 2018, nam vorig seizoen het roer over bij onze U21 met als kers op de taart een kwalificatie voor 1B. Gezien de wil van onze club om ook onze trainers opportuniteiten te bieden om zich te ontwikkelen, treedt hij nu toe tot de staff van de A-kern als tweede assistent.’

Verder wordt de staf vervolledigd door Jean-François Gillet (keeperstrainer), Renaat Phillipaerts (physical coach), Léo Djaoui en Kevin Miny (fysiektrainers), Piero Rossi (team manager en délégué) en Lovic Mandela Son (video-analist).