'Bayern en Liverpool vinden elkaar voor zomertransfer Mané'

'Bayern en Liverpool vinden elkaar voor zomertransfer Mané'

14 juni - 12:01
1

Bayern München en Liverpool verschilden aanzienlijk in vraag en aanbod voor Sadio Mané, al is daar volgens BILD verandering in gekomen. De betrokken partijen hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt, claimt het Duitse medium.

Nu Bayern Ryan Gravenberch definitief heeft ingelijfd, focust technisch directeur Hasan Salihamidzic zich deze week alweer op de volgende transfer. Liverpool is zelfs al akkoord gegaan met het derde bod van Der Rekordmeister, meldt BILD. Na eerdere afgewezen biedingen van 25 miljoen euro en 27,5 miljoen euro, hebben The Reds ingestemd met een transfersom van 35 miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen.

Liverpool verlangde in eerste instantie vijftig miljoen euro voor de dertigjarige Mané, maar de club heeft concessies gedaan. In 2016 betaalde de Engelse grootmacht ruim 41 miljoen euro voor de Senegalees en naar verluidt is de club vastberaden dat bedrag terug te verdienen. Mané zou al een persoonlijke overeenstemming hebben bereikt met Bayern. De buitenspeler tekent naar verluidt voor drie jaar bij de regerend Duits landskampioen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie