OFFICIEEL: Standard stelt Deila voor als opvolger van Elsner

OFFICIEEL: Standard stelt Deila voor als opvolger van Elsner

13-06-2022 16:01 Laatste update: 16:51
14

Standard Luik heeft de komst van Ronny Deila bekendgemaakt. De oefenmeester wordt op Sclessin de opvolger van Luka Elsner, dat staat te lezen op de webstek van de Rouches.

Deila komt over van New York City. ‘Standard is tot een overeenkomst gekomen met Ronny DEILA en New York City FC : de Noor wordt de nieuwe coach van Standard de Liège’, klinkt het op de officiële kanalen van Standard.

CEO Pierre Locht is in de wolken. "We zijn blij en trots om Ronny DEILA te verwelkomen bij Standard de Liège. Ronny is een internationaal gerenommeerde coach die kwaliteitsvol werk levert en al tal van successen boekte bij verschillende clubs en in verschillende competities. Hij sleepte ook al meerdere trofeeën in de wacht.

Standard kijkt uit naar de samenwerking met Deila. “Zijn ervaring, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme voor onze club en ons project zijn echte pluspunten om onze doelstellingen te bereiken. We kijken ernaar uit om de samenwerking te starten en we hopen dat alles zo goed mogelijk zal verlopen."