UPDATE: ‘Batshuayi start onderhandelingen met nieuwe Turkse club’

UPDATE: ‘Batshuayi start onderhandelingen met nieuwe Turkse club’

12-06-2022 18:16 Laatste update: 11-07-2022 20:45
3

De transfermarkt is geopend en de clubs beginnen aan onderhandelingen. Een aantal Rode Duivels lijken deze zomer ook op zoek te zijn naar een nieuwe club. Michy Batshuayi is er een van.

Batshuayi werd aan het einde van zijn uitleenperiode niet behouden door de Turkse club en zal nu terugkeren naar Chelsea FC, waar hij tot juni 2023 blijft. Het zou wel eens goed kunnen dat hij meteen terug zijn koffers pakt en naar een andere club trekt. 

Volgens de sportwebsite Hitc zijn veel Engelse clubs geïnteresseerd in Michy, die in Turkije een geweldig seizoen kende. Brighton, Leeds, Wolverhampton, Southampton en Everton zijn allemaal geïnteresseerd om de Belg voor volgend seizoen binnen te rijven.

De voormalige Standard-speler kwam een paar jaar geleden voor bijna 40 miljoen euro naar de Blues en wordt nu op ongeveer 10 miljoen euro geschat. Een betaalbaar bedrag voor elke Premier League club.

Update: Waar ligt de toekomst van Michy Batshuayi? Volgens Turkse media is de aanvaller de onderhandelingen gestart met Basaksehir. Daar spelen momenteel al oude bekenden Nacer Chadli, Lucas Biglia en Ahmed Touba.