DONE DEAL: Swedberg niet naar Club Brugge, maar naar Celta Vigo

DONE DEAL: Swedberg niet naar Club Brugge, maar naar Celta Vigo

12-06-2022 14:02 Laatste update: 13-06-2022 21:11
19

Club Brugge zal binnenkort toch niet uitpakken met de komst van Wiliot Swedberg. De Zweed stond stevig in de belangstelling van de Bruggelingen, maar trekt nu naar het Spaanse Celta de Vigo.

Dat geeft men aan bij het lokale Faro de Vigo. De Zweedse middenvelder werd gelinkt aan beide clubs en bezocht zowel Club Brugge als Celta de Vigo de laatste dagen. Na een kort bezoek heeft hij nu voor Celta gekozen.

De middenvelder groeide zelf op in Spanje en kiest nu voor een terugkeer naar zijn tweede thuisland. Bij de Spaanse club werkt hij verder aan zijn doorbraak. De jeugdinternational kwam dit seizoen 21 keer uit voor Hammarby. Daarin was hij goed voor zes doelpunten.

Club Brugge moet zo verder zoeken naar versterking. Op het middenveld werd het naast Swedberg ook al gelinkt aan Vinicius Souza.

Update: Celta Vigo en Hammarby hebben een akkoord gevonden over de transfer van Swedberg. Dat meldt Expressen. De Spanjaarden betalen naar verluidt 4,7 miljoen euro voor de speler die ook op de verlanglijst van Club Brugge stond. Swedberg moet nu nog in Spanje zijn medische testen afleggen. Zijn die goed? Dan tekent hij bij Celta Vigo. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie