Giordano over transfer Mertens: “Bij AS Roma met Mourinho zou hij het goed doen”

Giordano over transfer Mertens: “Bij AS Roma met Mourinho zou hij het goed doen”

12-06-2022 13:16

Bruno Giordano, ex-speler van SSC Napoli, gaf een interview in La Gazzetta dello Sport. De voormalige aanvaller had het vooral over de toekomst van Dries Mertens. De Rode Duivel lijkt te moeten vertrekken uit Napels. 

Volgens Giordano krijg je enkel in Napels de beste Mertens te zien. “Dat is zijn thuis,” klinkt het. De Rode Duivel speelt er al sinds 2013, hij werd verliefd op de stad. Nu lijkt hij toch zijn koffers te moeten pakken, zijn contract loopt deze zomer af.

Een hele hoop Europese clubs tonen interesse in de ervaren aanvaller. Maar ook in Italië geniet Mertens interesse. AS Roma en coach Jose Mourinho hopen wat ervaring in de selectie te pompen met Mertens. Giordano ziet dit wel goed komen. “Bij Roma achter Abraham en met een geweldige motivator als Mourinho zou hij het goed doen,” vertelt hij. 

Mocht Giordano trainer zijn dan zou hij alles op alles zetten om Mertens in zijn selectie te krijgen. “Dries heeft een uitzonderlijke techniek en op 35-jarige leeftijd lijkt hij me fysiek intact en vooral mentaal is hij altijd aan de bal,” vertelt Giordano. “Zelfs als hij geen starter is, doet hij vaak belangrijke dingen voor zijn team, daarom wordt hij in Napels door de mensen aanbeden.”