Casteels pakt een late tegengoal: Uiteraard is dat frustrerend

Casteels pakt een late tegengoal: "Uiteraard is dat frustrerend"

12-06-2022 11:44

Koen Casteels mocht zaterdag nog eens opdraven tegen Wales (1-1). Casteels was blij dat hij nog eens mocht meedoen, maar baalde door de late tegengoal. 

"Sowieso met de sfeer hier was het geen makkelijke wedstrijd", aldus Casteels bij Het Nieuwsblad. "Het was ook gewoon niet onze beste wedstrijd. Zeker in de eerste helft maakten we veel technische fouten en kwamen we niet echt in ons spel. We hebben niet echt heel veel kansen gehad. In de tweede helft was dat wel al iets beter. Algemeen gezien was de hele match niet goed genoeg."

Casteels werd zelfs twee keer geklopt. "De eerste is buitenspel, dus dat is op zich geen goal. Maar uiteraard is dat frustrerend. Er zijn vaak zulke wedstrijden bij de nationale ploeg waar we het overwicht hebben en waar je als keeper niet veel te doen hebt. Maar het is inderdaad frustrerend dat ik alsnog geklopt word. Zoals ik zei, was het in het algemeen niet goed genoeg om te kunnen winnen."

Voor Casteels was het nog maar zijn vierde cap voor de Rode Duivels. Opvallend genoeg speelde hij ook zijn vorige interland in Wales. Ook toen werd het overigens 1-1.