'Bayern wil niet, FC Barcelona kan niet, Lewandowski kijkt alvast naar 'Plan B''

'Bayern wil niet, FC Barcelona kan niet, Lewandowski kijkt alvast naar 'Plan B''

11-06-2022 17:17
0

Robert Lewandowski ligt na acht jaar op ramkoers met Bayern München en wil dolgraag naar FC Barcelona, maar kijkt ook alvast naar alternatieven. Volgens BILD denkt hij ook na over een transfer naar Chelsea en Paris Saint-Germain.

Lewandowski wordt door Bayern aan zijn doorlopende contract gehouden, terwijl Barcelona eerst spelers moet verkopen en ruimte op de loonlijst moet creëren, voordat het door kan pakken. Volgens BILD hebben Chelsea en PSG ook interesse en is het kamp-Lewandowski alvast naar een 'Plan B' aan het kijken.

Of beide gegadigden ook kans van slagen hebben, is echter nog de vraag. Chelsea zou sowieso flink zijn best moeten doen om Lewandowski de overtuigen: de club is net overgenomen en de vrouw van de Poolse spits ziet het niet zitten om naar Londen te verhuizen. PSG is in het verleden ook geïnteresseerd geweest in Lewandowski: of hij het ziet zitten om met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé om een plekje te strijden, zal echter nog moeten blijken.

Voor Lewandowski zit het seizoen er overigens bijna op. Hij wordt gespaard voor het Nations League-duel tussen Nederland en Polen van zaterdag en kan dinsdag tegen België de laatste wedstrijd voor zijn vakantie spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie