Papa Vanzeir: “Een transfer kan zeker helpen voor nationale ploeg”

Papa Vanzeir: “Een transfer kan zeker helpen voor nationale ploeg”

11-06-2022 13:51

Vorig jaar zestien november 2021 debuteerde Dante Vanzeir als Rode Duivel. Het was voor hem een dag om nooit te vergeten. Hij debuteerde toen tegen Wales, de tegenstander van de Rode Duivels vanavond. 

Tot nog toe heeft de spits er geen vervolg aan kunnen breien. zijn debuut pakken ze hem hoe dan ook niet af. “Ik zal dit altijd onthouden,” vertelde de spits na het 1-1 gelijkspel. Hij beschreef toen zijn debuut als “Magisch”. 

Opnieuw moest Vanzeir zich niet melden tijdens de interlandbreak. De vader van Vanzeir gaat in gesprek met Het Nieuwsblad. De entourage van Vanzeir had het wel zien aankomen, zijn niet-selectie. “We hielden daar rekening mee”, aldus papa Michel Vanzeir. 

De spits koestert wel nog steeds hoop. “Je hoopt altijd dat het niet bij die ene keer blijft. Als je ervan geproefd hebt,” vertelt de papa. Tot nog toe is het dus nog steeds afwachten. Een transfer naar een andere club zou volgens de vader hier wel een handje bij kunnen helpen. “Een transfer kan zeker helpen voor de nationale ploeg”, vertelt papa Michel. “Er zijn veel clubs die inlichtingen inwinnen, maar voorlopig is er niks concreets,” besluit de Michel.