Dessers praat over terugkeer naar KRC Genk: “Het kan, maar er is interesse”

Dessers praat over terugkeer naar KRC Genk: “Het kan, maar er is interesse”

10-06-2022 15:25 Laatste update: 15:27

Cyriel Dessers keert (voorlopig) terug bij KRC Genk na een succesvolle uitleenperiode bij Feyenoord. De Nigeriaan sprak met De Standaard over zijn toekomst.

Het contact met KRC Genk is nog steeds goed. “Dat is hartelijk. Bij Genk is dat altijd zo – dat spreekt voor de club. Ik heb ook al een bericht gekregen van de nieuwe trainer (Wouter Vrancken, red.). Ik heb hem nog niet veel gesproken, maar zijn werk is bekend en spreekt voor zich.”

De kans zit erin dat Dessers bij KRC Genk blijft. “Ik zei het gisteren aan mijn mama aan de telefoon. Zolang ik er ben, zal ik me altijd honderd procent inzetten voor Genk. Dat was ook zo in het jaar dat ik er op de bank zat. Maar ik voel nu dat er iets beweegt. Na mijn vakantie moet ik met de trainer samenzitten. We zullen dan wel horen wat de plannen zijn.”

Dessers neemt zijn tijd om over zijn toekomst te beslissen. De aanvaller zal nog niet meteen een club tijdens zijn vakantie vinden. “Dat is wel heel snel, maar het kan. Er is interesse. Laten we het daar bij houden.”